Kies uit één van de beschikbare diensten

Verkooppakketten

U kunt bij ons kiezen uit twee verkooppakketten.
Het standaard verkooppakket en het complete verkooppakket.
Het complete verkooppakket bestaat uit het fotograferen van uw woning. Daarnaast zal de verkooptekst en de digitale verkoopbrochure met plattegronden worden opgesteld. Verder worden de bezichtigingen begeleid door één van onze makelaars.

 

Snel verkopen

Anders Makelaardij staat nauw in contact met vastgoedbeleggers en ontwikkelaars, die altijd op zoek zijn naar objecten om hun vastgoedportefeuille uit te breiden.

Hypotheken

Hypotheken zijn er genoeg, maar welk past goed bij wensen. Uiteraard wilt u alle aanbiedingen objectief met elkaar vergelijken. Maar dit hoeft u gelukkig niet zelf te doen. Want daar zijn specialisten voor! En daarom werk Anders Makelaardij samen met een erkend en onafhankelijk hypotheek adviseur.

Taxeren

Taxeren vereist een hoge mate van deskundigheid en ervaring. Bovendien kost taxeren en het uitwerken van taxatierapporten tijd en die tijd besteedt Anders makelaardij graag volledig aan haar kernactiviteiten: het verkopen van het object, tegen een zo hoog mogelijke prijs waarbij de klant centraal staat.