Over ons

Anders Makelaardij bestaat uit een professioneel team met ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Wij zijn gretig, flexibel en maken gebruik van moderne communicatiemiddelen.

Anders Makelaardij gaat anders te werk dan de traditionele makelaar. Onze klant is  zeer goed op de hoogte van de verkoopopbrengsten en verkoopkosten van zijn of haar woning. Zo biedt Anders Makelaardij een uiterst transparante verkoop. Daarnaast kan iedereen vrijblijvend een afspraak maken en rekenen wij bij de verkoop geen courtagekosten. Verder is het vandaag de dag belangrijk om verschillende online communicatiemiddelen te gebruiken. Zo zorgt Anders Makelaardij dat uw woning op de juiste manier wordt gepromoot.

11 redenen om uw woning via ons te verkopen

1. Kosteloos starten

U kunt bij ons de verkoop van uw woning kosteloos starten. U betaalt geen opstartkosten.

2. Verkopen zoals u het graag wilt

U kunt bij ons kiezen uit het standaard verkooppakket en het complete verkooppakket. Het standaard verkooppakket kost €950,-. Het complete verkooppakket kost €1.250,- waarbij wij alle zorgen van uw woning op ons nemen. De gehele verkoop wordt tot aan de oplevering voor u geregeld.

3. Wij plaatsen uw woning op 4 websites

Uw woning plaatsen wij niet alleen op Funda.nl maar plaatsen wij ook op Pararius.nl, Marktplaats.nl en Andersmakelaardij.nl

4. Unieke toppositie op Funda

Het optimale verkoopresultaat behaalt u met de beste promotie. Elke nieuwe woning krijgt bij ons de eerste maand een toppositie op Funda. Dit betekent dat uw woning bovenaan in de zoekresultaten van Funda zichtbaar is.

5. Facebook promotie specialist

Een uniek onderdeel van ons promotiepakket is een professionele Facebook campagne. Wij bereiken duizenden woningzoekenden via Facebook met een actieve promotie. Wij promoten uw woning actief op diverse social mediakanalen. Daardoor bereiken wij ieder dag weer duizenden woningzoekenden.

6. Professionele foto's

Één foto zegt meer dan duizend woorden. Wij gebruiken de modernste technieken om uw woning perfect in beeld te brengen. Meer informatie geven wij u graag in een persoonlijk gesprek.

7. Groot netwerk van woningzoekenden

Onze woningen zijn goed zichtbaar voor woningzoekenden die een zoekopdracht plaatsen bij andere makelaarskantoren en woningwebsites.

8. Wij begeleiden de bezichtigingen

Ons complete verkooppakket is inclusief het begeleiden van de bezichtigingen door een van onze makelaars.

9. Persoonlijke begeleiding op maat.

Gedurende het gehele verkoopproces wordt u begeleid door één van onze professionele makelaars en worden uw wensen uitgebreid besproken.

10. Goede bereikbaarheid

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Allereerst kan dat via een telefonisch gesprek, e-mail of doormiddel van een whatsapp bericht. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar. Verder werken wij ook op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

11. Vaste kosten

Wij berekenen de makelaarskosten niet aan de hand van een percentage van de verkoopprijs. Bij ons betaalt u een helder en duidelijk vast tarief voor onze verkoopbegeleiding. Bij ons betaalt u maximaal 1250.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!