Een online aanvraag

Een aanvraag online indienen om uw huis snel te verkopen begint bij Anders Makelaardij.

Aanvraag doorsturen

Na het invullen van het contactformulier stuurt u het vrijblijvend naar ons door.

In behandeling

Wij bekijken of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop aan één van onze beleggers.

Definitief bod

Bij interesse in uw huis maken wij een afspraak en komen we gewoon bij uw thuis voor een gratis advies.

Verkopen van uw vastgoed

Anders Makelaardij staat nauw in contact met vastgoedbeleggers en ontwikkelaars, die altijd op zoek zijn naar objecten om hun vastgoedportefeuille uit te breiden. Deze vastgoedbeleggers zijn geïnteresseerd in woningen verspreid over heel Nederland.

Vul geheel vrijblijvend en kosteloos het contactformulier in. Binnen acht uur ontvangt u een richtprijs van uw woning. Als u zich kunt vinden in deze richtprijs, kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken voor een bezichtiging van uw woning. Enkele dagen na de bezichtiging ontvangt u een bod zonder enig voorbehoud (ook geen financieringsvoorbehoud). Indien u akkoord bent met dit bod wordt er een concept van de koopovereenkomst opgesteld. Na ondertekening van de koopovereenkomst, zorgt een notaris voor de afwikkeling en overdracht van de desbetreffende woning. Alle bijkomende kosten zoals notariskosten, overdrachtsbelasting, kadasterkosten zijn geheel voor onze rekening. Anders Makelaardij biedt transparantie, betrouwbaarheid, snelheid en maximale verkoopzekerheid.

Wij begrijpen als geen ander dat het op de markt brengen van uw woning een vertrouwelijke kwestie is. Daarom gaan wij uiterst discreet om met de informatie over uw woning, die wij aan een geschikte partij aanbieden.